Biblioteket

Biblioteket uppifrån

Välkommen till Simrishamns bibliotek!

Biblioteket är en av de stora mötesplatserna i vår kommun, en träffpunkt med all världens berättelser och kunskap inom räckhåll.

Nu har vi Meröppet på biblioteket! Skaffa ett meröppetlånekort du också!

Meröppet på Simrishamns bibliotek meröppet lånekort

Konceptet ”Meröppet” innebär att du kan besöka biblioteket både före och efter ordinarie öppettider. Biblioteket är obemannat och du tar dig in med ett speciellt lånekort. Vill du ha information och ett meröppetkort är du välkommen till biblioteket på drop-in. Se under "Aktuella evenemang" nedan för drop in-tider. Tiderna då du kan använda det meröppna biblioteket hittar du i här i högerspalten.

Logga för Bibliotek Skåne Sydost

Bibliotekskatalog - sök, reservera och låna om 

 

Biblioteket - en mötesplats för alla

Biblioteket - en mötesplats för alla

Du är välkommen hit för att låna böcker, tidskrifter, ljudböcker, talböcker, musik, språkkurser och filmer. Du kan söka information, släktforska, lyssna på föredrag och delta i våra språkkaféer. Du kan låna dator, skriva ut och kopiera. Här kan du koppla av i en stimulerande miljö, läsa en bok, bläddra i en tidskrift eller studera i vårt tysta läsrum.

I navigeringsmenyn kan du läsa mer om allt som vi erbjuder på biblioteket. 

Aktuella evenemang på Simrishamns bibliotek:

 

meröppet lånekort

Bli meröppetlåntagare - drop in 

Fredag 9 december kl. 11.00 - 13.00
Måndag 12 december kl. 16.00 - 19.00
Torsdag 15 december kl. 14.00 - 16.00

Vill du ha information och ett meröppetkort är du välkommen till biblioteket under drop in-tiderna ovan. Fler drop in-tider kommer under 2017.