Languages

Inlägg från 2015

Ytterligare ett par upphandlingar annonserade

Simrishamns kommun genomför upphandlingar av grafisk produktion och drift av Lillevånghemmet. Vid arbetet med förfrågningsunderlaget till driften av Lillevångshemmet har vi tillämpat ett nytt tankesätt som beskrivs i blogginlägget...

Aktuella upphandlingar

Den senaste tiden har det inte blivit så många inlägg, och det beror på att det har varit väldigt mycket att göra i övrigt. Vi har för närvarande flera upphandlingar som är i annonseringsfasen, och fler kommer att läggas ut de närmsta dagarna för annonsering en bit in på nästa år.

Tankar kring LOU (del 1)

Med jämna mellanrum kollar jag igenom relevanta lagtexter i Lagen om Offentlig Upphandling eftersom man alltid läser med nya ögon i takt med att man får nya erfarenheter. Ibland fastnar jag vid något intressant som jag tittar vidare på. I de här inläggen som heter Tankar kring LOU tänkte jag dela med mig av sådana tankar och funderingar.

Julklappsmässan - Ny information

Jag har tidigare skrivit om julklappsmässan och lovade då att återkomma med mer information när den fanns tillgänglig. Nu är tid och plats bestämt, och mässan kommer att hållas Tisdagen den 20:e oktober mellan klockan 10.00 – 13.00 i Fullmäktigesalen i Kommunhuset, Simrishamn...

Upphandlingsmyndigheten

Från och med den 1 september har vi en ny myndighet i Sverige som är helt specialiserad på offentlig upphandling. De tar över ansvaret efter Konkurrensverket som tidigare var tillsynsmyndighet.

Mycket av informationen som finns på Upphandlingsmyndighetens hemsida är tagen från Konkurrensverket, till exempel olika publikationer om offentlig upphandling. Lite nyheter listas nedan.

Var med och vinn de offentliga upphandlingarna

Almega, tjänsteföretagens ledande arbetsgivarorganisation, har startat en podcast som handlar om offentlig upphandling ur ett leverantörsperspektiv. Detta betyder att fokus ligger på hur man ska göra för att öka sin möjlighet att vinna offentliga upphandlingar.

Julklappsmässa

Under de här veckorna som jag varit på plats har jag hunnit med att sätta ihop lite information om julklappsmässan 2015...

Nytt avtal på resebyråtjänster

Innan min föräldraledighet genomförde vi i Sösk-kommunerna gemensamt en upphandling av ny resebyrå...

Direktupphandling av kommuninformation

Simrishamns kommun genomför för tillfället en direktupphandling avseende kommuninformation till samtliga hushåll och företag i kommunen.

Information inför sommaren

I det här inlägget kommer jag skriva lite om hur de närmaste månaderna för Simrishamns kommuns upphandlingsverksamhet kommer se ut. Någon gång i mitten av Maj går jag på föräldraledighet och är därefter borta till sista veckan i juni. I juli och augusti jobbar jag större delen av tiden, förutom ett par utspridda veckor när jag kommer vara på semester. Från september har jag förhoppningar om att vara tillbaka på heltid igen, med allt vad det innebär. Jag har dock förhoppningar om att följande bitar ska vara på plats så snart som möjligt, gärna innan min föräldraledighet...

Gå till sida: 1, 2, 3.