Föreningsråd Simrishamn

Inspirationskväll 26 september (anmälan senast 21 september) med Föreningsråd Simrishamn: Vill du att din förening ska ha tydliga rutiner för att förebygga, upptäcka och hantera diskriminering, kränkningar och sexuella övergrepp?

Föreningsråd Simrishamn bjuder in alla intresserade till en inspirerande kväll med Rädda Barnen som håller workshop med High-Five.

Mario Dri från Rädda Barnen i Malmö berättar om hur vi kan motverka kränkningar, diskriminering och mobbning inom föreningslivet.

Vi kommer att diskutera utifrån Rädda Barnens material ”High Five” och prova på olika övningar i workshops. Vill du veta mer gå in på Rädda Barnens hemsida: www.raddabarnen.se/highfive 

Under kvällen finns olika kompetenser på plats för att bidra med kunskap, som Sofi Jonasson, barnombudsman på Simrishamns kommun, och Susanna Udvardi, verksamhetsansvarig för Freezonen, Brottsoffer-och Kvinno/Tjejjouren i Sydöstra Skåne.

Datum: 26 september, kl. 19.00-20.30.
Plats: Bénka-dí, Valfisken, Simrishamn
Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på lättare fika, antalet platser är begränsade, så först till kvarn gäller, anmäl dig senast den 21 september till info@foreningsradsimrishamn.se

Hjärtligt välkomna önskar Föreningsråd Simrishamn.

www.foreningsradsimrishamn

Varmt välkommen - ladda ner inbjudan här!

 Mer info finns på: www.foreningsradsimrishamn.se