Lärcentrum på Campus Österlen

Lärcentrum är till för dig som studerar som vuxen

På Lärcentrum finns studiemiljöer där du kan möta andra studerande, få stöd i dina studier, bedriva självstudier, få tillgång till teknisk utrustning och tillgång till tentamensservice. Genom Lärcentrums tekniska utrustning kan du möta dina studiekamrater som finns på andra orter eller ta del av distansundervisning online.

Mötesplatsen

Lärcentrum i Simrishamn är en resurs och drivkraft i det lokala och regionala utvecklingsarbetet kring lärcentrum samt en mötesplats för dig som studerar som vuxen i Simrishamns kommun.

Lärcentrum har grupprum och studieplatser tillgängliga för dig som är vuxenstuderande. Här finns tillgång till skärmar och tangentbord som du kan koppla din dator till. Du kan boka rum tillsammans med dina studiekamrater för att arbeta tillsammans. Du kan koppla upp dig mot ditt lärosäte, din föreläsare eller dina studiekamrater online. Du pausar i våra sociala ytor där du möter andra studerande. Du har tillgång till kaffeautomat, mikrovågsugn och kylskåp. Som studerande hemmahörande i Simrishamns kommun använder du Lärcentrum gratis.

Välkommen att kontakta Campus Österlen för att bli Lärcentrumanvändare! Maila till larcentrum@simrishamn.se eller ring 0414-81 98 80

Information kring öppettider

Öppettider för Lärcentrumanvändare:

mån-fre kl. 7.00-22.00
lör-sön kl. 7.00-16.00

Med anledning av kommunens nya gymnasieorganisation är det Öppen gård med guidade rundturer i våra lokaler torsdagen den 29/4 kl 15:30-18. Lärcentrum har öppet men observera att det på grund av Öppen gård kan vara fler besökare i lokalerna än i vanliga fall.