Borrby skola

Borrby skola är en F-6-skola i vårt södra skolområde där byarna Hammenhög, Skillinge och Borrby med omnejd ingår.

Vår verksamhetsidé

Vi arbetar medvetet med att skapa en skola som genomsyras av en härlig vi-känsla där eleverna alltid sätts i centrum så de känner trygghet, glädje, lust och engagemang. Varje elev är en unik individ och därför är det en självklarhet att alla elever ska ges möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar.

Därför har vi bland annat en speciell verkstad där eleverna kan utmanas och få stöttning utifrån sina behov och förutsättningar. En dag i veckan har vi även studieverkstad efter skoldagens slut dit eleverna kan gå för att arbeta med överenskomna uppgifter.

Om skolan

Vi har en fritidsverksamhet som verkar för att eleverna får en god utveckling före, under och efter skoldagen samt under lov. Vi samarbetar med Malmö FF vilket innebär att det en gång i veckan finns fotboll på schemat.

Adress

Backagatan 1, 276 30 Borrby

Sjukanmälan

All sjukfrånvaro för era barn sker via Dexter. Har ni problem med inloggning kontakta mentor.

Vill du ha mer information?
Vänd dig till Kontakt Simrishamn så hjälper vi dig vidare.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close