Gärsnäs skola

Gärsnäs skola ligger i Gärsnäs och tillhör Skolområde Nord. Skolan består av förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Skolan är omgiven av ett rikt kulturlandskap.

Vår verksamhetsidé

Vi arbetar medvetet med att vara en skola som bidrar till nytänkande unga, redo att möte framtidens utmaningar med kunskaper som förändrar.

Vi vill att eleverna ska känna trygghet, arbetsglädje och alla ska känna att de blir sedda. Vi arbetar med att alla elevers olika behov/förutsättningar att lyckas tillgodoses. Eleverna ska ha ett inflytande över sin utbildning och kunna påverka den så att eleven har möjlighet att ta ansvar för sitt lärande.

Om skolan

På skolan har vi pedagoger, speciallärare, specialpedagog, kurator, skolsköterska som alla arbetar för elevernas bästa. Skolan är omgiven av ett rikt kulturlandskap.

Adress

Skolvägen 23, 272 61 Gärsnäs

Sjukanmälan

All sjukfrånvaro för era barn sker via Dexter. Har ni problem med inloggning kontakta mentor.

Vill du ha mer information?
Vänd dig till Kontakt Simrishamn så hjälper vi dig vidare.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close