Nylansering av upphandlingsbloggen

Nylansering av upphandlingsbloggen

Upphandlingsbloggen har i samband med uppdateringen av hemsidan fått ett nytt utseende och en ny adress.

upphandlingsbloggen.se hittar du bland annat allmänna tankar om offentlig upphandling i mindre kommuner, information om aktuella upphandlingar som är på gång i kommunen och kommentarer om aktuella ämnen på upphandlingsområdet. Just nu kan du också söka tjänsten som upphandlare med särskilt fokus på samhällsbyggnadsförvaltningens verksamheter.

Upphandlingsbloggen har varit igång sedan 2014 och de mest lästa och kommenterade inläggen har fått följa med till den nya bloggens arkiv. På bloggen kan du läsa om sysselsättningskrav i offentlig upphandling, upphandlingen av vår bokbuss, hur valet av utvärderingsmodell riskerar att fördyra kontrakt eller om hur vi utser världens snabbaste person.

Har du frågor om eller synpunkter på kommunens upphandlingsarbete är du alltid välkommen att kontakta oss!

Med vänliga hälsningar,
Marcus Bäckström
Upphandlingsstrateg

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close