Välkommen på trygghetsvandring i Simrishamns tätort

Välkommen på trygghetsvandring i Simrishamns tätort

Efter Gärsnäs, Hammenhög, Borrby, Kivik, S:t Olof och Skillinge är det nu dags för trygghetsvandring i Simrishamns tätort – vad tycker du är otryggt, hur kan vi åtgärda det? Vi ses på plats den 22 januari, vi samlas kl. 18 på Stortorget 6, utanför Stadshuset.

Var vandringen ska gå bestämmer du. Gå in på vår karta på webben: https://kartenkat.simrishamn.se/s/simrishamns-tatort. Där kan du enkelt markera platser, sträckor eller områden där du känner dig otrygg. Hur du gör står i verktyget. Det som markeras på kartan ligger sedan helt till grund för vandringen, så dina kommentarer är väldigt viktiga. Det kan handla om allt från bristande belysning till skymmande buskage. Tänk bara på att du endast fyller i otrygghetsfaktorer.

Vi avslutar insamlingen av underlag via kartan onsdag den 14 januari kl. 8.00 för att hinna sammanställa underlaget och planera vandringen.

Vid trygghetsvandringen tisdag 22 januari träffar du både representanter från oss på kommunen och från polisen. Vi vandrar till de platser som fått flest kommentarer och synpunkter och går igenom på plats vad som kan åtgärdas. Vandringen avslutar vi på Stortorget där vi sammanfattar vad vi sett och vad nästa steg i processen är. Vandringen avslutas senast kl. 20.

Varmt välkomna!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close