Öppet hus och fotoutställning på Nova Academy

Öppet hus och fotoutställning på Nova Academy

Ta chansen att ställa dina frågor till oss! Torsdagen den 17 januari klockan 18.30 bjuder vi in till Öppet hus på Nova Academy, i skolans lokaler på Valfisken och Marint Centrum. Varmt välkommen!

Du får möjlighet att träffa såväl lärare och elever som skolledning, elevhälsoteam och övrig personal. Kvällens inleds klockan 18.30 i Galleriet på Valfisken, där rektor hälsar välkomna och berättar om skolan. Därefter presenteras de olika programmen Performing Arts, Behavioral, Digital Design, Business och Science i respektive lektionssalar. Öppet hus varar till klockan 20.30.

Vernissage samma dag

Samma dag klockan 16.00 har skolans Digital Design-elever dessutom vernissage på biblioteket för fotoutställningen Off Season, som de arbetat med under höstterminen och som kommer att finnas tillgänglig under en tid framåt. Temat är hur Simrishamn upplevs under lågsäsong.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close