Kulturguide Simrishamn för våren 2019 är här

Kulturguide Simrishamn för våren 2019 är här

Kulturguide Simrishamn är här. Hämta ditt exemplar på Simrishamns bibliotek, Simrishamns turistcenter eller på Österlens museum.

Varmt välkommen att ta del av vårt stora och spännande program för våren 2019! I kulturguiden får du information om alla de arrangemang som kultur- och fritidsförvaltningen ordnar under våren. Informationen i kulturguiden sträcker sig från januari fram till slutet av juni 2019.

Bläddrar du igenom kulturguiden kommer du att se att vi fortsätter med vår mångåriga och uppskattade ”kulturfika” på Café Kagan varje tisdag klockan 10, där många tar chansen att mötas, fika och nätverka på ett otvunget sätt. Kom du också! Och bor du ute i byarna har du väl inte missat vår nya fina bokbuss, som ju är Simrishamns mobila bibliotek och där du förutom att låna böcker kan få hjälp med många olika saker. Under februari ordnar museet sina omtyckta fastlagsbulleföredrag igen, alltid på något intressant tema. Men boka gärna dina biljetter i tid, de går snabbt åt! Nytt för i vår är ”speed-dating”, eller ”snabb-snack” som ordnas på biblioteket i februari. Vill du lära känna nya människor på kort tid?  Då kan du ta chansen att finna en ny vän eller varför inte en reskamrat vid detta tillfälle. Andra spännande saker, för att nämna några, är nördcafé, stickcafé, läsning för hundar, teknik-drop-in, babyrytmik, irländsk musik, barnteaterföreställningar, intressanta föreläsningar – bland annat om hur det går till att göra dendrokronologiska dateringar av flamländsk konst (dendrokronologi är den metod som forskare använder för att datera trä med hjälp av träets årsringar).

Kort sagt, vårens utbud omfattande – det är viktigt att invånare och besökare uppfattar kulturutbudet i kommunen som attraktivt, varierande, innehållsrikt, tillgängligt och att det finns något för alla åldrar. Varmt välkommen att ta del av det stora och spännande programmet för våren 2019!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close