Simrishamnsbostäder bäst i Sverige: ”Oerhört glädjande”

Simrishamnsbostäder bäst i Sverige: ”Oerhört glädjande”

Efter att ha levererat höga resultat under flera år fick äntligen Simrishamnsbostäder kliva högst upp på pallen och ta emot det prestigefyllda priset Kundkristallen på Berns salonger i Stockholm.

När fastighetsbranschens unika och prestigefyllda pris ”Kundkristallen” delades ut på Berns salonger i Stockholm förra veckan var det hyresgästerna själva som låg bakom utnämningarna.

I kategorin ”högsta produktindex” stod Simrishamnsbostäder som vinnare, och kan alltså titulera sig bäst i Sverige. Hela 84 procent av deras hyresgäster har uppgett att de är nöjda med de fysiska aspekterna på sitt boende.

– Det är oerhört glädjande att vårt arbete ger resultat och samtidigt ett fantastiskt betyg till vår kompetenta personal, säger Per-Olof Järvegren, VD för Simrishamnsbostäder AB.

– Vi har jobbat systematiskt med förbättringsarbete. Simrishamnsbostäder har under flera år levererat höga index, och nu nådde vi toppen. Ett stort tack till våra hyresgäster för positiv feedback.

Glädjande är även att Simrishamnsbostäder har ökat vad gäller de mjuka aspekterna i kategorin ”serviceindex”. Där fick man 86 procent nöjdhet, vilket är bäst i Skåne och bland de sex högsta betygen i Sverige.