Kostenheten tipsar: Så bakar du goda semlor till fettisdagen

Fettisdagen är här! Är du sugen på riktigt goda semlor? Spana då in vår kock Josefine Yngves bästa tips.

Tisdagen den 5 mars är det årets upplaga av fettisdagen. Dagen då vi äter semlor, eller fastlagsbulle som många säger på Österlen.

Josefine Yngve, kock på kostenheten på kommunen, visar här upp sina bästa tips på hur du gör riktigt goda semlor. Lägg märke till att Josefine i filmen ovan gör pumpamassa istället för mandelmassa till semlorna.

Det med anledning av eventuella nöt- och mandelallergiker. För barn kan det också vara säkrast med pumpamassa, då vissa kanske aldrig har ätit något med mandel tidigare.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close