Projekt Vägval – när börjar de nya adresserna att gälla?

Projekt Vägval – när börjar de nya adresserna att gälla?

Samhällsbyggnadsnämnden har fattat beslut om 321 nya vägnamn i kommunen och just nu pågår arbetet med att skicka brev till samtliga berörda och informera om ny adress och när den börjar gälla. 

Vi har skickat ut brev till ett antal distrikt, nyligen Östra Hoby och Hannas, nu är det dags för Borrby som är det sista distriktet. Efter detta återstår bara ett fåtal adresser här och var som sparats av olika anledningar. Hela arbetet med registrering av alla nya adresser och populärnamn beräknas vara klara till sommaren 2019.

Efter detta arbete kvarstår skyltuppsättning. Tidpunkten för detta beror på om och när det avsätts pengar. Dessutom kräver arbetet med skyltarna att det görs en upphandling så tyvärr kommer det nog att dröja ett tag innan det finns skyltar på plats.

Här kan du läsa mer om Projekt Vägval.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close