”Sommar med Ernst” spelas in i vår kommun

”Sommar med Ernst” spelas in i vår kommun

Ernst Kirchsteiger och hans team har valt en stilig gammal skånsk bondgård i Örnaberga för årets säsong av TV4:s sommarsuccé ”Sommar med Ernst”. Han ska hjälpa ägarparet med att ta tillvara gårdens ursprung, skapa en lugn plats att vara på och ett härligt sommarboende med plats för familj och vänner.

Teamet berättar att årets säsong bäddar för nya tankar och idéer kring hur man kan värna om natur och miljö. Ernst ger fokus åt detaljer och jobbar med återbruk av material och möbler. Den vackra naturen på Österlen; åkrarna, skogarna och havet omfamnar honom med inspiration.

Sommar med Ernst har premiär torsdag 27 juni kl. 20 på TV4 och TV4 Play.

Läs mer här.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close