Åter normal trafik i centrum längs med Storgatan

Från och med den 15 oktober är det åter normal trafik som gäller på Storgatan mellan Kristianstadsvägen och Hamngatan i centrala Simrishamn. Trafikanter uppmanas att följa vägskyltarna om vad som gäller.

Efter en period med sommartrafik, där trafiken genom centrala Simrishamn har reglerats, är det åter normal trafik som gäller genom Storgatan. Det innebär bland annat att de nedre delarna av Storgatan inte längre är en gågata- eller gångfartsområde.

Exempel på regler som gäller är:

  • Tillåten hastighet är 30 kilometer/timmen
  • Parkering med två timmars tidsbegränsning finns på vissa platser. Tidsbegränsningen gäller vardagar (måndag till fredag) mellan klockan 09:00 och 18:00. Dag före söndag- och helgdag mellan klockan 09:00 och 15:00 (se vägskyltar).
  • Järnvägsgatan är åter öppen för genomfart i båda färdriktningarna

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close