Kulturguide Simrishamn för sommaren 2021 är här

I sommarens ”Kulturguide Simrishamn” presenterar kultur- och fritidsförvaltningen det kulturutbud som vi ordnar.

Sommaren bjuder bland annat på guidade turer om både Simrishamnsdörrar och om sillastan och fattigdom. Följ med på en tidsresa i den nya appen ”Fornminnen på Österlen”, med fjorton platser där du kan få veta mer livet på Österlen för länge sedan, från stenåldern fram till medeltiden. Och biblioteket lånar återigen ut sommarens populära strandväskor och erbjuder i år ”sommarboken” för alla åldrar – läs fem böcker och få en bok i gåva.

Informationen i kulturguiden sträcker sig från juni till augusti 2021. Vill du läsa kulturguiden digitalt, hittar du den här:

Du kan även kan hämta ditt tryckta exemplar på Kontakt Simrishamn, Simrishamns bibliotek, Simrishamns turistcenter eller på Österlens museum.