Ge oss din bild – vilken bild representerar din by?

I det fortsatta arbetet med vårt arkitektur- och kulturmiljöprogram behöver vi nu din hjälp: vi vill att du skickar in bilder som du tycker representerar just din by.

Vilka bilder går bra att skicka in?

Alla bilder du tycker representerar din by, med undantag för bilder där levande människor är med på bilden.

Hur skickar jag in min bild?

Bilderna skickar du in via vår karttjänst.

Här kommer du till karttjänsten där du skickar in din bild.

I karttjänsten kan du sätta en markering precis där du tagit bilden. Det kan vara en nytagen bild, men det går lika bra med en bild som presenterar ett härligt minne från förr. Huvudsaken är att den visar något unikt med din by i vår kommun. Vi undanber oss bilder där levande personer finns med på bilden. Du kan skicka in bilder fram till den 18 september.

Arkitektur- och kulturmiljöprogrammet

Just nu sammanställer vi de synpunkter och annat material vi fått in efter samrådet – dina bilder blir en viktig del i den fortsatta processen. Till våren ska arkitektur- och kulturmiljöprogrammet vara klart.