Vilken är din bästa friluftsplats?

Vilken är din bästa friluftsplats?

Baskemölla, grönområdet nedanför Tjörnedala gården. 

I vår kommun finns en uppsjö av vackra naturplatser och friluftsområden. Nu vill vi veta vilken som är din favorit.

Naturen kan ha olika värden för oss och vi kan uppleva samma plats på skilda sätt. I arbetet med att utveckla och bevara Simrishamns kommuns friluftsområden är det värdefullt för oss att veta vilka ställen du tycker om att vara på. Ligger din favoritplats nära bostaden? Besöker du den för att ha picknick, fiska eller för att uppleva stillhet? Sådana saker är vi intresserade av. Just nu pågår därför en undersökning i syfte att identifiera viktiga områden för friluftslivet, de gröna platserna som betyder något extra för dig. Resultatet ska användas som underlag till framtida arbete med natur- och friluftsfrågor.

Här kan du markera din gröna plats.