Vill din verksamhet delta på Mobilitetsdagen 22 september?

Vill din verksamhet delta på Mobilitetsdagen 22 september?

I slutet av september anordnar Simrishamns kommun Mobilitetsdagen 2022. Temat är Bättre resande och nu undrar vi vilka inom näringslivet som vill komma och visa upp sin verksamhet eller göra en aktivitet på temat.

Arrangemanget är en del av den Europeiska mobilitetsveckan och syftet är att uppmärksamma resande, transporter och rörelse med fokus på hållbarhet. Under förra året deltog 3 200 städer/kommuner i över 50 länder, vilket var något mer än året innan. Även för Sverige ökade engagemanget; 60 svenska kommuner deltog med aktiviteter under förra året, jämfört med 42 kommuner år 2020.

Vill du delta med din verksamhet?

Vi vill skapa den här dagen tillsammans med näringslivet i Simrishamns kommun. Vi välkomnar högt och lågt. Ni kan till exempel hålla en föreläsning, ha en tipsrunda, berätta om er verksamhet och visa upp era produkter på temat, sälja fika eller något annat som passar att göra under dagen. Alla förslag är välkomna!

Klicka på länken nedan för att anmäla din aktivitet. Sista anmälningsdagen är 28 augusti.

Anmälan – Mobilitetsdagen 22 september 2022

Frågor?

Hör av dig till Kontakt Simrishamn, 0414-81 90 00 eller kontakt@simrishamn.se