Snackcafé för seniorer och Reidar Jönsson är gästtalare

Reidar Jönsson, författaren som skrivit cirka 20 romaner, bland annat ”Mitt liv som hund”, många pjäser och även flera filmmanus besöker årets första snackcafé för seniorer. Han berättar vad över femtio års författarskap och vad själva skrivandet kan innebära för att se sig själv. Kom och lyssna på Reidar och träffa nya och gamla vänner över en kopp kaffe.

  • Datum: Onsdag 18/1.
    Tid: 14.00 – 16.00
    Plats: Mårtens kök och café, Storgatan 32, Simrishamn
  • Reidar besöker också snackcaféet på Kiviks Cafe & Bageri den 30/1 kl. 13.30 – 15.30.
  • Den 1 februari är läkaren Ibe Lager gäst och ställer oss frågan: Vad innebär existentiella frågor för dig? På Mårtens kök och café, 14.00-16.00.
  • Du behöver inte boka någon plats. Du betalar själv för kaffe och bulle.

Simrishamns kommun anordnar aktiviteter för dig som är över 65 år. Det här en av dem. Men, alla är välkomna. Har du frågor? Hör av dig till Bertil Jönsson på 0414-81 94 85, bertil.jonsson@simrishamn.se