Sms-tjänst för vatten och avlopp

Våra leveranser av vatten har hög driftsäkerhet, men ibland händer det att det blir uppehåll i leveransen. Antingen behöver vi göra underhåll på våra ledningar eller så har något gått på tok.

Eftersom avbrott i vattenförsörjningen påverkar din vardag i hög grad, är det viktigt att du så snabbt som möjligt får information om eventuella driftstörningar. Därför har vi ett sms-verktyg som vi använder för att nå ut med information till våra vattenkunder.

Hur har vi fått ditt nummer?

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress i kommunen och är vår kund samt har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – då kommer du automatiskt att få våra sms-utskick.

Sms-utskicken kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Du som vill ha aviseringar till ytterligare/annan telefon

Även du som har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort eller som äger fritidshus i kommunen, kan ta del av tjänsten. Detta gör du genom att anmäla dig i modulen nedan.

Sms-tjänsten är också bra för dig som äger flera fastigheter eller som vill få information om driftstörningar hos t.ex. äldre anhöriga eller obemannade anläggningar.

Avanmälan

Om du vill avanmäla en eller flera av dina eller familjens mobilabonnemang från sms-tjänsten så gör du också det i modulen nedan.