Jobba i hamnen

Hamnen är en spännande arbetsplats och ett väldigt varierande arbete året om.

Det kan vara att ta emot stora fraktbåtar, hjälpa en liten fritidsbåt med att tanka, stora mudderarbeten i hamnaran till att plocka upp bråte längs kajerna.

Mycket handlar så klart även om service till samtliga som besöker oss, en gästbåt i gästhamnen eller en sjökapten från de sju haven.

En fördel som hamnarbetare är om man har truckkort eller vana att köra lastare. Skicka gärna in ditt CV till oss då vi med jämna mellanrum söker timanställda vid behov.
E-post: port@simrishamn.se

Eventuella tjänster som vi söker kommer komma här nedan;

Just nu söker vi en medarbetare som passar in enligt nedan


Arbetsuppgifter
Vi söker en medarbetare till hamnkontoret. Hamnkontoret sköter kommunens sju hamnar från Vitemölla i norr till Skillinge i söder med både fiske- och fritidshamnar. Vi är idag en arbetsplats med sju medarbetare och kontor vid fiskehamnen.

Arbetet  är varierat och ingen dag är den andra lik och det kan bli snabba ändringar i planeringen. Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. anläggnings- och underhållsarbeten, arbete med fartygsoperationer, utkörning av is. Stor del av arbetet är också service i våra gästhamnar och till våra kunder.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag enligt schema, men kan komma att variera. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktisk lagd, svetskunnig, lösningsorienterad och gillar utmaningar. Du är noggrann och ordningsam, samarbetsvillig, strukturerad och flexibel.. Viktigt är att du är serviceminded.

Bra om du är säkerhetsmedveten, samt kan  hantera dyrbar gods och avancerad utrustning. Det är viktigt att du kan hantera stress och hålla fokus även i pressade situationer.

Krav för tjänsten är: • Erfarenhet eller förarbevis av att köra tyngre maskiner som lastmaskin men gärna även kranar • Slutförd gymnasieutbildning • Körkort B • God fysik. • Behärskar svenska i både tal och skrift

Meriterande
Förarbevis alt kustskeppare eller VHF cert
BE-körkort

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Vi ser att detta är en tjänst för dig som är trygg i dig själv, ansvarsfull och trivs med lagarbete.

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök senast: 2020-01-20

Referensnummer: A915287 – 2019

Göra en digital ansökan

Kontaktpersoner
Fredrik von Segebaden, Enhetschef Hamn
0414-81 92 03 0414-81 90 00

Åsa Skog Sjögren, Administrativ assistent
0414-81 92 02

Övrigt

Löpande urval tillämpas och vi förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen när vi funnit rätt kandidat. Välkommen med din ansökan redan idag!

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Simrishamns kommun mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close