Kulturfika

VIKTIGT MEDDELANDE PÅ GRUND AV CORONA-VIRUS
På grund av rådande omständigheter med coronavirus väljer kultur- och fritidsförvaltningen att från och med 17 mars pausa kulturfikaträffarna på Café Kagan på obestämd framtid. Vi återkommer med besked när det är aktuellt att ta upp träffarna igen.

Vi återkommer med besked om när vi återupptar våra kulturfikaträffar. Under tisdagsförmiddagarna är du annars välkommen på ”kulturfika”, där alla som är kulturintresserade kan mötas över en fika på Café Kagan på Stortorget i Simrishamn.

När: Tisdagar klockan 10:00
Var: Café Kagan, Stortorget i Simrishamn – se karta här.

Det är alltid samma plats och samma tid, men kanske med olika personer. Självfallet får du komma tidigare eller senare om du vill, det är upp till var och en att bestämma. Ibland träffar du personal från kultur- och fritidsförvaltningen, ibland andra kulturintresserade personer.

Du är välkomna att delta och du får gärna också sprida informationen till andra i ditt nätverk som skulle tycka att detta är ett bra sätt att träffas på, nätverka, utbyta erfarenheter och diskutera kulturutveckling i vår kommun.

Fikan betalar du själv.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close