Kulturfika

Viktig info med anledning av att Folkhälsomyndigheten (27 oktober) har beslutat om skärpta allmänna råd i Skåne: På grund av rådande omständigheter med coronapandemin väljer kultur- och fritidsförvaltningen att från och med nästa tisdag, 3 november, åter att pausa kulturfikaträffarna på Café Kagan på obestämd framtid.  Vi återkommer med besked här när det är aktuellt att ta upp träffarna igen.

Vad är kulturfika för något?
Just nu har vi paus på grund av rådande pandemi – men annars är du välkommen på ”kulturfika” på tisdagsförmiddagarna, där alla som är kulturintresserade kan mötas över en fika på Café Kagan på Stortorget i centrala Simrishamn.

När: Tisdagar klockan 10:00
Var: Café Kagan, Stortorget i Simrishamn – se karta här.

Kulturfikan är en spontan och öppen mötesplats – vi har ingen agenda eller dagordning. Det är alltid samma plats och samma tid – tisdagar klockan 10 på Café Kagan, Stortorget 2 i Simrishamn. Ofta är kommunens kulturutvecklare på plats tillsammans med andra kulturintresserade personer. Kulturfikan välkomnar alla.

Du är välkomna att delta och du får gärna också sprida informationen till andra i ditt nätverk som skulle tycka att detta är ett bra sätt att träffas på, nätverka, utbyta erfarenheter och diskutera kulturutveckling i vår kommun. Fikan betalar du själv.