27 februari 2024

Dela dina fotografier från den senaste tidens stormar och översvämningar till vår digitala kunskapsbank

Den senaste tidens stormar och översvämningar har kraftigt påverkat vår kommun. Vi är tacksamma om du delar med dig av dina bilder, erfarenheter och observationer till oss.

Två händer håller upp en mobiltelefon och tar bild av storm och förstörelse i Knäbäckshusen. I bakgrunden kan du se att slänten och träden rasar.

Ditt bidrag är ovärderligt för oss i arbetet med att bygga upp en digital kunskapsbank. Denna bank kommer att vara avgörande för att förstå och hantera de utmaningar vårt samhälle står inför vid extrema väderförhållanden.

Har du fotografier, videoklipp eller annan information som dokumenterar effekterna av den senaste tidens stormar och översvämningar? Vi bjuder in dig till att dela med dig av dina erfarenheter. Genom att samla in medborgarnas upplevelser kan vi tillsammans skapa en mer detaljerad och nyanserad bild. Detta är inte bara en möjlighet för dig att bidra till viktigt samhällsarbete, utan också ett sätt att visa på hur vi tillsammans kan förbereda oss inför framtidens utmaningar.

Klicka här för att besöka vår digitala karta och bidra med dina bilder och information. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter!