2 april 2024

Cykelgaraget vid Simrishamns station har nu öppnat!

Nu är det äntligen möjligt att parkera din cykel tryggt och bekvämt vid Simrishamns station i vårt nya cykelgarage – och dessutom ladda din elcykel.

Bild på cykelgaraget vid Simrishamns station med ballonger.

Med över 60 platser är det här det perfekta stället för att lämna din cykel under dagen när du är ute och gör ärenden, arbetar eller pendlar mellan Ystad och Simrishamn. Som abonnent är du garanterad en plats för din cykel. Just nu kan du prova på att använda garaget i 14 dagar utan kostnad!

Hur fungerar det?

Registrera dig gratis och få tillgång till cykelgaraget i 14 dagar genom att besöka triply.se/simrishamn och klicka på knappen "Prova på". Du behöver ha ditt BankID och ett giltigt bankkort till hands. Abonnemanget förlängs automatiskt med 30 dagar åt gången, och månadskostnaden för en parkeringsplats i cykelgaraget är endast 80 kr.

In- och utpassage

För att komma in i garaget registrerar du dig och tecknar ett abonnemang på triply.se/simrishamn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. När du är registrerad får du ett mail från Parakey med instruktioner för att ladda ner din mobila nyckel. För att öppna dörren till garaget för du bara din telefon över Parakey-märket som sitter vid dörren. Ett meddelande dyker upp på telefonen – klicka på meddelandet så öppnas dörren.

Övrig information och support

Vid frågor eller problem kontakta support@triply.se.

Viktigt att veta

Simrishamns kommun ansvarar inte för förlust eller skador på cyklar eller personliga tillhörigheter i garaget. Se till att avlägsna din cykel vid avslutat abonnemang.

Varmt välkommen till vårt nya cykelgarage – vi önskar dig en trygg och bekväm resa!