4 juni 2024

Äntligen – nu inviger vi nyrenoverade Tobisviksbadet

Vi bjuder på glass, musik och inträde när vi nu äntligen slår upp portarna till det nyrenoverade, mer säkra och mer tillgängliga Tobisviksbadet.

Tobisviksbadets 50-metersbassäng utrustad med en tre meter hög hopp-plattform, trampolin med enmeterssvikt, startpallar, linfästen för banor och stegar.

Invigning

Lördagen den 15 juni kl. 10 öppnar båda våra friluftsbad Tobisviksbadet och Hammenhögsbadet. Extra fokus blir det så klart på Tobisviksbadet som varit stängt för en omfattande renovering. Vi vill välkomna så många så möjligt nu när vi äntligen öppnar, så:

  • Vi bjuder alla på inträdet mellan kl. 10 och 12!
  • Vi bjuder på glass!
  • Vi bjuder på musik med bandet Lars & Linda!

Vi inleder festligheterna kl. 10.15 med invigningstal och bandklippning av ordförande i samhällsplaneringsnämnden Carl-Göran Svensson (C) och ordförande i kultur- och fritidsnämnden Charlotta Wasteson (L). Därefter tar vi premiärdopppet tillsammans allihopa (men se upp, det ryktas om att kommunstyrelsens ordförande Jeanette Ovesson (M) kommer att göra bomben!). Kl. 10.30 går bandet Lars & Linda upp på scen och bjuder på musikalisk underhållning.

Vi hälsar er varmt, varmt välkomna till den efterlängtade badsäsongen 2024!

För mer information om våra bassängbad såsom öppettider och förköp, se vår sida "Bassängbad och simskola".