12 juni 2024

Nu kan du förköpa biljetter till baden

Nu kan du förköpa digitala säsongskort och klippkort till Tobisviksbadet och Hammenhögsbadet.

Tobisviksbadets 50-metersbassäng utrustad med en tre meter hög hopp-plattform, trampolin med enmeterssvikt, startpallar, linfästen för banor och stegar.

Förköp av biljetter och säsongskort

För att undvika köer kan du från och med den 12 juni förköpa biljetter till våra säsongsbad (säsongskort, klippkort eller enkelbiljetter) digitalt här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Biljetter kan även köpas med kort eller Swish på plats på Tobisviksbadet och Hammenhögbadet, dock inte med kontanter.

Priserna för entrébiljetterna är beslutade av kommunfullmäktige och finns att läsa om här under rubriken Kultur- och fritidsnämndens taxor.

Missa inte invigningen 15 juni

Lördagen den 15 juni kl. 10 öppnar båda våra friluftsbad Tobisviksbadet och Hammenhögsbadet. Extra fokus blir det så klart på Tobisviksbadet som varit stängt för en omfattande renovering. Vi vill välkomna så många så möjligt nu när vi äntligen öppnar, så:

  • Vi bjuder alla på inträdet mellan kl. 10 och 12!
  • Vi bjuder på glass!
  • Vi bjuder på musik med bandet Lars & Linda!

Vi inleder festligheterna kl. 10.15 med invigningstal och bandklippning av ordförande i samhällsplaneringsnämnden Carl-Göran Svensson (C) och ordförande i kultur- och fritidsnämnden Charlotta Wasteson (L). Därefter tar vi premiärdopppet tillsammans allihopa (men se upp, det ryktas om att kommunstyrelsens ordförande Jeanette Ovesson (M) kommer att göra bomben!). Kl. 10.30 går bandet Lars & Linda upp på scen och bjuder på musikalisk underhållning.

Vi hälsar er varmt, varmt välkomna till den efterlängtade badsäsongen 2024!

För mer information om våra bassängbad såsom öppettider och förköp, se vår sida "Bassängbad och simskola". Länk till annan webbplats.