Sommarjobb – och andra tillfälliga jobb eller uppdrag

Sommarjobb – och andra tillfälliga jobb eller uppdrag

Vi söker ständigt nya talanger men under vissa perioder är det extra högt tryck, exempelvis under sommaren när vår ordinarie personal har semester.

Det finns flera olika typer av tillfälliga jobb, exempel sommarjobb, hos oss. Jobb som i många fall också kan leda till fast anställning.

Störst behov har socialförvaltningen. Vi får vara med om fina likväl som tunga stunder, glädje och sorg. Vi hjälper våra brukare, klienter och deltagare. Vi handlar, städar, tvättar, diskar, planerar, lagar mat, sköter hygien, stöttar och bidrar till personlig utveckling i både med- och motgång  – dygnet runt. Du kan jobba med äldre inom ordinärt (hemtjänsten) eller särskilt boende (där de bor tillsammans). Du kan också jobba med människor som har funktionsvariationer eller psykisk ohälsa. Alla rollerna är utvecklande och givande.

Vi ser till att varje sommarjobb blir så bra och utvecklande som möjligt. Jobb som kan bli början till en professionell karriär inom en bransch där medmänsklighet är en viktig del av att vara bäst på sitt jobb.

Att bidra till brukarnas vardag och välbefinnande och se deras glädje. Det känns meningsfullt.

Du kan ansöka löpande till socialförvaltningens bemanningsenhet på telefon 0414-819697 eller mejla till bemanningsenheten@simrishamn.se och berätta kort om dig själv och vad du är intresserad av. Vi hör av oss när vi fått in din ansökan.

Här nedanför finns länkar till jobbannonserna inom socialförvaltningen och vanliga frågor om våra sommar- och tillfälliga jobb och uppdrag.