Mat i stöd och omsorg

Vi vill servera god och varierad mat som ger näring, njutning och socialt umgänge. Vi erbjuder alltid tre måltidsalternativ där ett av alternativen är fisk.

Fisken som serveras är för det mesta färsk men detta kan begränsas i mån av tillgång. Vi använder svenska råvaror i vår produktion vad gäller kött av fågel, nöt, fläsk. Vi har även avtal med Äppelriket vad gäller svenska äpplen. Vi utvecklar menyerna och arbetar hela tiden med kvalitetsförbättringar. Vi försöker alltid följa årstiderna vad gäller inslag på menyn och den svenska husmanskosten är den plattform vi utgår från.

Huvudfokus i vårt arbete med måltiderna är våra matgäster och eftersom vi hela tiden har ambitionen att förbättra oss uppskattar vi en dialog med våra matgäster och anhöriga. Du är alltid välkommen med frågor och synpunkter till oss.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.simrishamn.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close