Bokebacken - Sankt Olof

På Bokebacken finns engagemang och vi strävar efter att skapa trygghet för dig. Bokebacken ligger mycket naturskönt nära skog men även med närhet till byns faciliteter.

Personal och brukare på Bokebacken. De skrattar.

Utifrån de insatser du blir beviljad av omsorgshandläggare, arbetsterapeut, fysioterapeut eller distriktssköterska erbjuder Bokebackens medarbetare dig en god kompetens och kvalitet. Här finns ett fint engagemang och vi strävar efter att skapa stor trygghet för dig.

Du får en egen kontaktpersonal som tillsammans med dig skapar en genomförandeplan där du är medbestämmande till hur du önskar få din hjälp. Vi skapar tillsammans med dig och dina anhöriga din egen levnadsberättelse.

Vi har en bred kunskap och på Bokebacken finns en Silviasyster för handledning. Vi erbjuder olika språk såsom engelska, syriska, etiopiska samt polska. Det finns ett stort utbud av aktiviteter. Side-by-sidecykeln, Ergonovas självgungande gungstol och Sundbads anpassade badkar är uppskattade.

Bokebacken är kommunens pilotboende när det gäller att testa ny teknik. Vi var först ut men nu kan vi på alla kommunens boenden erbjuda dig lugna och trygga nätter genom att personalen med hjälp av en tillsynskamera kan titta till dig på natten utan att gå in och störa om det inte behövs. Det finns personal att tillgå dygnet runt.

Bokebacken har två enheter med vardera 9 lägenheter. Varje lägenhet har pentry och en stor toalett. Huset är byggt i ett plan med halvtrappa upp och det finns stora trädäck i anslutning till enheterna. Det finns boulebana i trädgården.

Tjänster som erbjuds

  • Demensenhet: Ja
  • Korttidsboende: Ja
  • Dagverksamhet: Nej
  • Dagcentral: Nej

Kontaktuppgifter och adress

  • Enhetschef Lena Dahl
  • lena.c.dahl@simrishamn.se
  • 0414-48 70 65
  • Palmhultsgatan 1, Sankt Olof
Kontakt Simrishamn
Kontakt Simrishamn är din väg in till samtliga frågor som rör Simrishamns kommun. Våra servicevägledare finns för dig som medborgare, företagare eller besökare.
Helgfri måndag-fredag klockan 08:00-16:30. Dag före helgdag stänger vi klockan 12:00.
Stadshuset, Stortorget, Simrishamn
Läs om kontaktcentret