Konferens om offentlig upphandling i Skövde

Den 28:e – 29:e november anordnar Skövde kommun tillsammans med Sverige Offentliga Inköpare Väst en konferens på temat ”Hur svårt kan det va?”. Konferensen kommer hållas på hotell Scandic Billingen i Skövde och kostnaden för att delta är 2950 kronor för SOI-medlemmar och 3950 kr för övriga medlemmar. Du kan läsa mer om konferensen och anmäla dig här.

Tillsammans med representanter från andra upphandlande myndigheter, leverantörer och Svenskt Näringsliv kommer jag delta i en paneldebatt på temat ”Hur svårt kan det va att använda skattebetalarnas pengar på bästa sätt?”. Samtalet kommer handla om Svenskt Näringslivs rapport ”Effektivare offentlig upphandling – mer nytta för pengarna” (några av mina tankar kring denna hittar du här) och rent allmänt om avtalsuppföljning, goda affärer och hur man använder skattebetalarnas pengar på bästa sätt.

Förutom att själv få bidra ska det bli kul att lyssna på andra föredrag, till exempel om aktuella rättsfall, hur man blir en framgångsrik offentlig inköpare och hur man lyfter inköpsfrågorna till en strategisk nivå.