Upphandlingsnytt September 2019

Såhär ser upphandlingsnytt för September ut som kommer med kommuninformationen på torsdag. Den här månaden är det min kollega Frida Ralmarks upphandling av loppmarknad (ja, du läste rätt) som får ta plats i introduktionstexten.

Om du har svårt att läsa texten i bilden finns den inklistrad längre ner på den här sidan.

Suckarnas gång är en av södra Sveriges mest välkända loppmarknader som lockar tusentals besökare och försäljare från när och fjärran varje år. Den anordnas helgfria lördagar i Simrishamn under perioden april – oktober. Vanligtvis finns det runt 150 försäljare på plats och en bra säljdag cirkulerar ca 1500-2000 kunder på loppmarknaden.

De senaste åren är det IFK Simrishamn som haft i uppdrag att driva Suckarnas gång. Då avtalet med föreningen löper ut efter årets säsong söker kommunen för tillfället efter en arrangör för de kommande fem säsongerna. Är du eller någon du känner intresserad så hittar du all information du behöver för att ansöka på upphandlingssidorna på Simrishamns kommuns hemsida. Mer information om Suckarnas gång kan du hitta på www.suckarnas.se.

Sista dag att ansöka är den 10 oktober.

Avtal tecknat

Lunchrestauranger för Nova Academys elever (Edenred Sverige AB)

Grönyteskötsel Simrishamns Kommun (Växtkraft i Skåne Tranås AB)

Vård och omsorg – LSS 2019 (Flera leverantörer)

Vård och omsorg – Psykiatri 2019 (Flera leverantörer)

Flygfotografering, snedbilder och laserskanning 2019 (COWI A/S)

Överprövade

 Utvärderas

Interkommunal delningstjänst för att låna och byta (Ystad kommun hanterar)

Annonserade

Uppdragsutbildning fritidspedagog

Suckarnas gång

 Påbörjade, men ej annonserade
Allaktivitetsområde Bergstrands Väg

Fyllnadsmaterial och schaktmassor 2019-2 (Höst 2019)

Avspärrning och TA-planer (Höst 2019)

Sopmaskin (Höst 2019)

Mäklare (Höst 2019)

Drift av Tobisviks camping (2020)