Välkommen till Simrishamn och Österlen

Simrishamn - den lilla staden med Sveriges största fiskehamn! Med en underbart lång sommarperiod, med historien ristad i berg och kyrkor, med hav och land i en sällsam enhet, med råvaruproduktion och mat som en röd tråd finns här oändligt mycket att utforska. Här kan du boka boende och aktiviteter och se vad som är på gång just när du vill besöka Österlen. Välkomna att låta oss ta hand om er!

Vi jobbar även med hemsidan www.visitystadosterlen.se där du kan söka information och boka paket, event, aktiviteter och boende.

Sommararbeta på Österlen – förläng sommarvistelsen!

I samarbete med Simrishamns turistbyrå erbjuder Sifab, Simrishamns industrifastigheter, dig att hyra en arbetsplats på Marint centrum på Södra kajen i Simrishamn i en fantastisk hamnmiljö. Sommarpriserna är 200 kr/dag eller 2000 kr/mån. Du disponerar en arbetsplats i ett mindre kontorslandskap med nätverk, skrivare/kopiering och kaffe//te. Du som är intresserad eller vill veta mer, kontakta Simrishamns turistbyrå på  0414-81 98 00.

Knäbäckshusens strand

I Simrishamn och på Österlen väljer du bland många unika och trevliga upplevelser. Musik, mat, teater, äventyr och mycket mer för alla åldrar. Se mer information på www.visitystadosterlen.se

Kom och få en upplevelse för alla sinnen. Boka ett färdigt paket med boende och gourmetmenyer.

 

App för smarttelefoner - cykel och vandring

Vandrings och cyklingstipsApp utvecklas för smartphones, Android och Iphone, i ett gemensamt Leaderprojektet för Ystads, Simrishamns, Tomelilla och Sjöbo turistbyråer. Nu är appen här och är kostnadsfri att ladda ner och namnet är YstadÖsterlen. Läs mer här.

Det finns många trevliga appar för området - Se fler exempel här.

 

Arrivalguide för Ystad & ÖsterlenArrivalguide - Ystad & Österlen

Här hittar du ett stort utbud av  aktiviteter och sevärdheter. Få gratis Ystad & Österlen guide nu!

 

Välkommen till Österlen!


Önskar Ni kontakta oss finns vi på telnr:  0414-81 98 00  eller mail: turistbyra@simrishamn.se

Telefon Simrishamns kommunväxel: 0414-81 90 00