Kartor, adresser och mätning

Utforska vår 1254,9 kvadratkilometer stora kommun genom våra olika karttjänster. Beställ kartor och få hjälp med mätningar och markutsättning. Om du har byggt ett nytt hus på en ny väg är det vi som sätter ut belägenhetsadressen.

Vi tar fram många olika sorters kartor för olika behov

I vår digitala kommunkarta kan du hitta service- och aktivitetspunkter. Ska du bygga nytt så behöver du en nybyggnationskarta. Klicka här för att läsa mer om kartor och hur du beställer dem.

Vi ansvarar för belägenhetsadresser för nya tomter/fastigheter i kommunen

En belägenhetsadress anger var en byggnad står till skillnad mot en postadress som anger vart posten ska skickas. Klicka här för att läsa mer om adresser, adressnumrering och adressändring.

Vi utför olika typer av mätuppdrag

Av oss kan du beställa mätuppdrag och mätningstjänster, inmätning för planering, projektering och byggnation, avvägningar och olika typer av specialmätningar. Här kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder och hur du beställer dem.

Kontakt Simrishamn
Kontakt Simrishamn är din väg in till samtliga frågor som rör Simrishamns kommun. Våra servicevägledare finns för dig som medborgare, företagare eller besökare.
Helgfri måndag-fredag klockan 08:00-16:30. Dag före helgdag stänger vi klockan 12:00.
Stadshuset, Stortorget, Simrishamn
Läs om kontaktcentret