Landsbygdssamordning

I Simrishamns kommun har vi en landsbygdssamordnare som har i uppdrag att utveckla dialogen mellan lokala aktörer på landsbygden och kommunens tjänstepersoner samt politiker. Funktionen är en länk mellan byalag, föreningar samt näringsliv och är en lots in i kommunen för landsbygdsfrågor.

Porträtt av Sandra Kapeller. Hon ler på bilden, har ett svart linne, glasögon med mörka bågar och utsläppt axellångt brunt hår. I bakgrunden syns Bergegrenska trädgården med blommande lavendel, gröna buskar träd och grusgång. Solen skiner och himlen är blå.

Landsbygdssamordnaren tar emot synpunkter, önskemål och idéer om utveckling av byarna

Till kommunens landsbygdssamordnare kan du lämna synpunkter, önskemål och förslag för hur vi kan utveckla byarna tillsammans.

Vill du engagera dig i utvecklingen av din by och få kontinuerlig information om vad som är på gång i kommunens byar? Simrishamns kommun har regelbundna möten med byalagen och engagerade byföreningar, så ett bra sätt att engagera dig är att gå med i din bys aktiva förening eller byalag. Du är också välkommen att höra av dig direkt till landsbygdssamordnare Sandra Kapeller på mail sandra.kapeller@simrishamn.se eller via Kontakt Simrishamn 0414-81 90 00.

För lantbruksrådgivning, kontakta jordbruksverket.

Kontakt Simrishamn
Kontakt Simrishamn är din väg in till samtliga frågor som rör Simrishamns kommun. Våra servicevägledare finns för dig som medborgare, företagare eller besökare.
Helgfri måndag-fredag klockan 08:00-16:30. Dag före helgdag stänger vi klockan 12:00.
Stadshuset, Stortorget, Simrishamn
Läs om kontaktcentret