Tillfälliga jobb

Det finns möjlighet att jobba tillfälligt hos oss. Vi erbjuder allt ifrån feriearbeten och sommarjobb till vikariepoolen i skolan och våra iblandtidsjobb inom vård, stöd och omsorg.

Personal och brukare på Bokebacken. De skrattar.

Jobba extra inom vård, stöd och omsorg

Det här är ett sommarjobb med hjärta och du kommer att göra stor skillnad för dom du hjälper. Det kan handla om personlig omvårdnad, städning eller sociala aktiviteter.

Du får inte bara ett roligt jobb, vi erbjuder också Skånetrafikens sommarkort för 260 kr (om du jobbar minst sex veckor) och friskvårdsbidrag. Bygg på ditt CV, utvidga ditt nätverk och tjäna lite extra pengar.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!

Läs mer och ansök här

Inom vård, stöd och omsorg är medmänsklighet en viktig del av att vara bäst på sitt jobb. Du kan jobba med äldre inom ordinärt (hemtjänsten) eller särskilt boende (där de bor tillsammans) alternativt med människor som har funktionsvariationer eller psykisk ohälsa. Att bidra till brukarnas vardag och välbefinnande och se deras glädje är meningsfullt.

Vi ser till att varje jobb blir så bra och utvecklande som möjligt, tillfälligt eller inte. Jobb som i många fall kan leda till fast anställning.

Vi söker även dig med erfarenhet. Kanske har du jobbat inom vård och omsorg tidigare och både vill och kan jobba under sommaren eller några pass i månaden.

Du kan höra av dig när som helst på året

Du kan ansöka löpande till socialförvaltningens bemanningsenhet. Berätta kort om dig själv och vad du är intresserad av. Vi hör av oss när vi fått in din ansökan.

Vikarie inom skola och förskola

Två barn i förskoleklass skriver i en skrivbok.

Är du intresserad av att vara vikarie på förskola, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, anpassad skola eller komvux?

Skicka in CV och personligt brev, där du även berättar inom vilket/vilka områden du vill vikariera till vikariepoolen@simrishamn.se

Här kan du läsa mer om barn- och utbildningsförvaltningen Öppnas i nytt fönster..

Om du är nyfiken på mer

Kontakt Simrishamn
Kontakt Simrishamn är din väg in till samtliga frågor som rör Simrishamns kommun. Våra servicevägledare finns för dig som medborgare, företagare eller besökare.
Helgfri måndag-fredag klockan 08:00-16:30. Dag före helgdag stänger vi klockan 12:00.
Stadshuset, Stortorget, Simrishamn
Läs om kontaktcentret