Jobba hos oss

Välkommen till Simrishamns kommun! Här får du, tillsammans med dina kollegor från våra fem olika förvaltningar, vara med och påverka kommuninvånarnas liv och vardag, varje dag.

Vi som arbetar i kommunen har en stor inverkan på människors liv. Vi jobbar nära våra kommuninvånare med service, vänlighet och respekt.

Vi värdesätter växtkraft, engagemang och mångfald, som kommun och som arbetsgivare. Hos oss blir du en del av en kollegial och omtänksam kultur som sätter ett hållbart arbetsliv högt på agendan.

Här hittar du våra lediga jobb, inklusive sommarjobben. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du växa

Vi har flera medarbetare som bytt roll en eller flera gånger. Ibland till något helt annat, ibland till en chefsroll och ibland fördjupat sin egen expertis. Vi anpassar oss till vår omvärld och våra medborgares behov.

Flytta hit vetja!

Drömmer du om att bo och arbeta på Österlen men undrar hur det ska gå till och hur det är att leva här? Många som har flyttat hit upplever ett annat tempo och mer balans i livet.

Här kan du läsa om hur det är att flytta till Simrishamns kommun Öppnas i nytt fönster.

Om du är nyfiken på mer

Film - "jag är svensk välfärd"

Kontakt Simrishamn
Kontakt Simrishamn är din väg in till samtliga frågor som rör Simrishamns kommun. Våra servicevägledare finns för dig som medborgare, företagare eller besökare.
Helgfri måndag-fredag klockan 08:00-16:30. Dag före helgdag stänger vi klockan 12:00.
Stadshuset, Stortorget, Simrishamn
Läs om kontaktcentret